LifeSize Icon 400

LifeSize Icon 400

Rozšírenie zážitku zo spojenia

Od svojho vzniku, video konferenčné systémy boli predovšetkým určené pre veľké stretnutia. Dnes je omnoho častejšie využitie video konferenčných systémov malými tímami alebo skupinami.  

LifeSize Icon 400 je navrhnutý tak, aby priniesol výkon video spolupráce pre malé tímy. Veľkosťou perfektne pokryje miesť všade tam, kde sa malé tímy prevažne schádzajú. LifeSize Icon 400 prináša bezkonkurenčne dokonalý zážitok, ktorý umožňuje účastníkom po celom svete, aby sa zameriavali na zdieľanie znalostí a dosiahnutie cieľov rokovaní. A keď začleníte systém s LifeSize Cloud, potom získavate jednoducho silnejšie a ľahko použiteľné riešenie video konferencie.

Využívajte silu LifeSize Cloud alebo Lifesize Infraštruktúry

Zvýrazniť silu LifeSize Cloud služieb alebo aplikácii LifeSize infraštruktúry dodávať ešte viac podstatných výhod pre vaše podnikanie. Jednoduché bod-bod volanie a volanie z mobilného telefónu, ktoré môže byť rýchlo rozšírené do konferenčného hovoru pomocou kliknutia na meno v adresári, sú silné lákadlá pre organizovanie stretnutí cez video. Pre IT administrátorov je tu zjednodušené nastavenie cez auto-provisioning, správu video siete a nakoniec zabezpečenia NAT / firewall priechodov medzi sieťami mu urýchli celkový proces nasadenia.

Dostante sa na stretnutie 

Výrobca LifeSize je pevne presvedčený, že video hovory by mali byť odmeňujúcou skúsenosťou. Práve LifeSize Icon 400 dosahuje tento cieľ. Zjednodušený diaľkový ovládač a užívateľské rozhranie vás dostanú rýchlo do vášho stretnutia. Obraz v HD kvalite a krištáľovo čistý zvuk vymažú vzdialenosť a poskytnú všetkým pocit jedného rovnakého priestoru. Malé stretnutia sú ešte produktívnejší a efektívnejší, a všetci odídu radi, pretože technológia nebránila kvalite prebiehajúceho rokovania ... je to naozaj akcelerujúce. To je ďalší dôvod, prečo sa LifeSize video hovory opisujú ako Zážitok z prepojenia.

Viac o Icon 400

Späť

Kontaktný formulár

Ďakujeme Vám za návštevu našej stránky. V prípade otázok prosím neváhajte obráťiť sa na nás prostredníctvom kontaktného formulára nižšie alebo e-mailom na našu uvedenú adresu.

Kontaktné údaje

ViaNet, s.r.o.
Rampová 4
040 01 Košice
Slovak Republic
Telefón: +421 905 349 422
            +421 907 827 805
Mailto: info(zavináč)vianet.sk

Identifikačné údaje
IČO: 36607673
DIČ: 2022184703
IČ DPH: SK2022184703
OR Okresného súdu Košice I
Oddiel: Sro, Vložka číslo: 18167/V