LifeSize UVC Manager

Inteligentné automatizované nástroje, ako sú Smart Scheduler a Automatic Call Establishment Vás oslobodia od ručného plánovania, konfigurácie a obnovy systému. Náš systém manažmentu video konferencií Vás zasa bude informovať o on-the-go e-mail upozorneniach a grafických správach, zatiaľ čo ďalšie nástroje správy Vám poskytujú štatistické údaje a postrehy pre presné sledovanie návratnosti investícií. LifeSize UVC Manager je navrhnutý tak, ako pracuje bežné IT, a pomáha organizáciám šetriť čas a pracovať efektívnejšie.

Flexibilný a rozšíriteľný

Nasadenie a rozšírenie podľa Vašich podmienok, buď ako hardvér alebo ako virtuálny softvérový systém. Dodáva sa ako časť LifeSize UVC platformy. LifeSize UVC Manager ponúka flexibilné možnosti licencovania, takže si môžete kúpiť kapacitu, ktorú potrebujete dnes, škálovať tak, ako vám rastú potreby. Takto môžete efektívne optimalizovať alokáciu IT zdrojov a rozpočtu.

Správa za firewallom

LifeSize UVC Manager, video konferenčné riešenie pre správu, obsahuje LifeSize UVC Proxy, ktorý vám umožní pracovať s video zariadeniami, aj keď sú za firewallom alebo NAT v odľahlých oblastiach. To umožňuje účinnú kontrolu systémov LifeSize UVC Transit, čím uľahčuje čas a riešenie problémov spojených s NAT a firewall traversal nasadením.

Optimalizované pre VMware ® a Microsoft ® Hyper-V ®

Všetky produkty LifeSize UVC platformy sú optimalizované pre prevádzku na VMware alebo Microsoft Hyper-V virtuálne technológie.

Viac o UVC Manager

Späť

Kontaktný formulár

Ďakujeme Vám za návštevu našej stránky. V prípade otázok prosím neváhajte obráťiť sa na nás prostredníctvom kontaktného formulára nižšie alebo e-mailom na našu uvedenú adresu.

Kontaktné údaje

ViaNet, s.r.o.
Rampová 4
040 01 Košice
Slovak Republic
Telefón: +421 905 349 422
            +421 907 827 805
Mailto: info(zavináč)vianet.sk

Identifikačné údaje
IČO: 36607673
DIČ: 2022184703
IČ DPH: SK2022184703
OR Okresného súdu Košice I
Oddiel: Sro, Vložka číslo: 18167/V