LifeSize UVC Video Center

Toto samostatné riešenie poskytuje jednak živé ako aj on - demand videá, ktoré sú ľahko prístupné z akéhokoľvek miesta pre stovky, dokonca tisíce divákov.

Vysoká kvalita HD zážitkov

S LifeSize UVC Video Center, máte prístup k HD kvalitnému video streamingu, nahrávaniu. Následné prehrávaniu je jednoduché a vždy na dosah. Jediným stlačením tlačidla môžete nahrať a publikovať video až v HD kvalite pre tisíce divákov, pričom sledujú presne to, čo chcete aby videli. Živé a on - demand videá sú automaticky optimalizované pre každého diváka (desktop, notebook, tablet alebo telefón). Systém zabezpečuje kvalitný zážitok s minimálnym oneskorením alebo prehrávaním cez vyrovnávaciu pamäť, a to aj na tých najmenších zariadeniach.

Rozšírte svoj dosah

LifeSize UVC Video Center podporuje bezkonkurenčný počet súbežných nahrávok, on-demand video streamov a súčasne živé prenosy, až so 1080p30 FullHD video kvality. Systém umožňuje nahrávať a vysielať prenosy, firemné prezentácie, obchodné rokovania a školenia rovnako ako aj zdieľať dáta, grafy a obrázky. Živé a nahraté video je môžné dokonca vložiť do webových stránok a sociálnych médií. Samozrejme k všetkým informáciám je možné zdieľať a pristupovať k nim cez stolové počítače, notebooky, tablety a mobilné telefóny.

Jednoduchá spolupráca

Spolu s automatickým adaptívnym streamovaním videa môžete spojiť viacero LifeSize UVC Video Centier naprieč rôznymi zemepisnými miestami. Tak môžete pristupovať a zdieľať video obsah bez toho, aby ste preťažovali siete. Integrácia s Active Directory zjednodušuje správa užívateľov a skupín a vstavaná funkcia manažmentu poskytuje náhľad na využívanie systému. Okrem toho, LifeSize UVC Video Center je možné integrovať s podnikovými sieťovými úložiskami dát a ponúka taktiež podporu rozhrania API pre integráciu s aplikáciami tretích strán.

Rozšíriteľnosť systému

LifeSize UVC Video Center ponúka flexibilné licencovanie, takže si môžete kúpiť kapacitu, ktorú potrebujete dnes, a neskôr rozšíriť podľa budúcich potrieb. Tím sa zabezpečí lepšie využitie IT zdrojov a rozpočtov.

Viac o UVC Video Center

Späť

Kontaktný formulár

Ďakujeme Vám za návštevu našej stránky. V prípade otázok prosím neváhajte obráťiť sa na nás prostredníctvom kontaktného formulára nižšie alebo e-mailom na našu uvedenú adresu.

Kontaktné údaje

ViaNet, s.r.o.
Rampová 4
040 01 Košice
Slovak Republic
Telefón: +421 905 349 422
            +421 907 827 805
Mailto: info(zavináč)vianet.sk

Identifikačné údaje
IČO: 36607673
DIČ: 2022184703
IČ DPH: SK2022184703
OR Okresného súdu Košice I
Oddiel: Sro, Vložka číslo: 18167/V