LifeSize UVC ClearSea

LifeSize UVC ClearSea prináša silu Smart™ Video konferencie do vášho PC, Mac alebo viac ako 50 mobilných zariadení jednoducho a bezpečne cez flexibilné riešenie, ktoré je možné škálovať podľa aktuálnej potreby.

Neobmedzený počet užívateľských účtov

LifeSize UVC ClearSea ponúka neobmedzený počet používateľských účtov, takže si môžete rozšíriť mobilné video hovory do celej organizácie. Tiež umožňuje pripojenie až piatich zariadení k jednému účtu. Pripojte svoj konferenčný systém, desktop, notebook, tablet a mobilný telefón, alebo akúkoľvek ich kombináciu, k LifeSize UVC ClearSea účtu. Funkcia Ring All zabezpečuje, že všetky zariadenia pre prichádzajúcom hovore budú zvoniť súčasne. Ktorý z nich odpoviete?

Podpora konferenčných hovorov a Guest konta

Pri konfigurácii s LifeSize UVC Multipoint, umožňuje LifeSize UVC ClearSea jednoducho pozvať nových účastníkov do hovoru video konferencie. To vám umožní jednoducho presť z bod-bod volania na skupinové volanie jednoducho pridaním nového kontaktu. A keď sa budete musieť volať s ľuďmi mimo vašej organizácie, môžete použiť pohodlné a ľahké pozvanie hostí (Invite Guest).

Bezpečná spolupráca

LifeSize UVC ClearSea prichádza s vstavanou NAT/Firewall funkciou a funkciou šifrovania pre bezpečnú mobilnú video spoluprácu vo vnútri ako aj mimo organizácie, jednotný adresár pre vytáčanie, Gatekeeper a rozšírené funkcie smerovania hovorov (Call Routing Engine).

Flexibilné, efektívne licencovanie a optimalizované pre VMware ® a Microsoft ® Hyper-V ®

LifeSize UVC ClearSea ponúka flexibilné licencovanie, takže si môžete kúpiť kapacitu, ktorú potrebujete dnes, a rozširovať tak, ako vám rastú ďalšie požiadavky a takto efektívne optimalizovať alokáciu IT zdrojov a rozpočtu.

Viac o UVC ClearSea

Späť

Kontaktný formulár

Ďakujeme Vám za návštevu našej stránky. V prípade otázok prosím neváhajte obráťiť sa na nás prostredníctvom kontaktného formulára nižšie alebo e-mailom na našu uvedenú adresu.

Kontaktné údaje

ViaNet, s.r.o.
Rampová 4
040 01 Košice
Slovak Republic
Telefón: +421 905 349 422
            +421 907 827 805
Mailto: info(zavináč)vianet.sk

Identifikačné údaje
IČO: 36607673
DIČ: 2022184703
IČ DPH: SK2022184703
OR Okresného súdu Košice I
Oddiel: Sro, Vložka číslo: 18167/V