Video UVC Platforma

LifeSize UVC Platforma

Softvérová LifeSize UVC Platforma je najjednoduchší a najflexibilnejší spôsob, ako dostať vlastné video komunikačné systémy sieťovej infraštruktúry do prevádzky. Táto video konferenčná technika je prístupná z jedného spoločného rozhrania pre viaceré aplikácie.

Jednoduché a flexibilné - Jedna veľkosť sa nehodí všetkým

Všetky LifeSize UVC aplikácie sú integrované do jednej LifeSize UVC platformy. Každú aplikáciu je možné zakúpiť samostatne, alebo v kombinácii s inými LifeSize UVC aplikáciami. Na rozdiel od pevnej kapacity jednoúčelových systémov pre video infraštruktúru, LifeSize UVC aplikácie ponúkajú väčšiu flexibilitu na úrovni, s akou ste sa doteraz ešte nestretli pri podobných technológiách video konferencií. Môžete si vybrať aplikácie, kapacitu, sadu funkcií a nasadiť na model hardvéru, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu IT prostrediu.

Možnosť škálovať tak, aby vyhovovala Vašim potrebám dnes ale aj zajtra

LifeSize UVC Platforma ponúka flexibilné licencovanie. Takže si môžete kúpiť kapacitu, ktorú potrebujete dnes, a potom pridať ďalšie licencie podľa ďalšieho nárastu potrieb. Tak sa zabezpečí lepšie využitie IT zdrojov a rozpočtov. LifeSize UVC aplikácie tiež ponúkajú dve úrovne možností: Standard Edition, ktorá poskytuje základnú funkčnosť a Enterprise Edition s rozšírenými funkciami.

Voliteľný výkon

S mnohými video produktami pre infraštruktúru, budete musieť kúpiť, inštalovať samostatný hardvér zariadení. Naproti tomu s LifeSize UVC platformou, technológie video konferencie budete mať prístup ku všetkým LifeSize UVC aplikáciám z jedného administrátorského rozhrania. Plus, LifeSize vám dáva možnosť vybrať si vlastný softvér virtuálneho servera (VMware ® alebo Microsoft ® Hyper-V ®) ako aj možnosť inštalovať UVC Platformu na svoj vlastných hardvér serverov. Ak preferujete komplexné riešenie, je možné voliteľne využiť LifeSize UVC hardvér s už pred inštalovanou LifeSize UVC platformou.

Optimalizované pre VMware ® a Microsoft ® Hyper-V ®

Všetky produkty LifeSize UVC platformy sú optimalizované pre prevádzku na VMware alebo Microsoft Hyper-V virtuálne technológie.

LifeSize UVC ClearSea

LifeSize UVC ClearSea prináša silu Smart™ Video konferencie do vášho PC, Mac alebo viac ako 50 mobilných zariadení jednoducho a bezpečne cez flexibilné riešenie, ktoré je možné škálovať podľa aktuálnej potreby.

Neobmedzený počet užívateľských účtov

LifeSize UVC ClearSea ponúka neobmedzený počet používateľských účtov, takže si môžete rozšíriť mobilné video hovory do celej organizácie. Tiež umožňuje pripojenie až piatich zariadení k jednému účtu. Pripojte svoj konferenčný systém, desktop, notebook, tablet a mobilný telefón, alebo akúkoľvek ich kombináciu, k LifeSize UVC ClearSea účtu. Funkcia Ring All zabezpečuje, že všetky zariadenia pre prichádzajúcom hovore budú zvoniť súčasne. Ktorý z nich odpoviete?

Podpora konferenčných hovorov a Guest konta

Pri konfigurácii s LifeSize UVC Multipoint, umožňuje LifeSize UVC ClearSea jednoducho pozvať nových účastníkov do hovoru video konferencie. To vám umožní jednoducho presť z bod-bod volania na skupinové volanie jednoducho pridaním nového kontaktu. A keď sa budete musieť volať s ľuďmi mimo vašej organizácie, môžete použiť pohodlné a ľahké pozvanie hostí (Invite Guest).

Bezpečná spolupráca

LifeSize UVC ClearSea prichádza s vstavanou NAT/Firewall funkciou a funkciou šifrovania pre bezpečnú mobilnú video spoluprácu vo vnútri ako aj mimo organizácie, jednotný adresár pre vytáčanie, Gatekeeper a rozšírené funkcie smerovania hovorov (Call Routing Engine).

Flexibilné, efektívne licencovanie a optimalizované pre VMware ® a Microsoft ® Hyper-V ®

LifeSize UVC ClearSea ponúka flexibilné licencovanie, takže si môžete kúpiť kapacitu, ktorú potrebujete dnes, a rozširovať tak, ako vám rastú ďalšie požiadavky a takto efektívne optimalizovať alokáciu IT zdrojov a rozpočtu.

LifeSize UVC Multipoint

Navrhnuté pre maximálnu flexibilitu a rozsah, LifeSize UVC Multipoint, ktorá je súčasťou LifeSize UVC platformy, je založený na štandardoch pre viac bodové video konferencie a pre realizáciu tzv. on-demand alebo plánovaných videa stretnutí.

Flexibilné a škálovateľné

LifeSize UVC Multipoint je prvé a jediné riešenie viac bodovej video konferencie, ktoré Vám umožní kúpiť si škálovateľné riešenie po jedenom porte, takže si môžete kúpiť presne to, čo potrebujete dnes, a rozšíriť počet neskôr podľa Vašich rastúcich potrieb. Správcovia môžu selektívne kontrolovať kvalitu a kapacitu každého portu, od 360p pre mobilných užívateľov až po 1080p pre konferenčné systémy rokovacích miestností.

Mimoriadne vhodné pre mobilné a BYOD prostredia

V súčasnosti musia byť organizácie pripravené na rastúce mobilné prostredie. LifeSize UVC Multipoint video konferenčný server bol navrhnutý tak, aby ponúkal cenovo efektívne riešenie viac bodovej video konferencie pre veľký počet užívateľov. Podporuje viac bodové spájanie systémov podporujúcich štandardy, videa s tabletov a smartfónov, notebookov alebo účastníkov s klientmi Microsoft Lync.

LifeSize UVC Video Center

Toto samostatné riešenie poskytuje jednak živé ako aj on - demand videá, ktoré sú ľahko prístupné z akéhokoľvek miesta pre stovky, dokonca tisíce divákov.

Vysoká kvalita HD zážitkov

S LifeSize UVC Video Center, máte prístup k HD kvalitnému video streamingu, nahrávaniu. Následné prehrávaniu je jednoduché a vždy na dosah. Jediným stlačením tlačidla môžete nahrať a publikovať video až v HD kvalite pre tisíce divákov, pričom sledujú presne to, čo chcete aby videli. Živé a on - demand videá sú automaticky optimalizované pre každého diváka (desktop, notebook, tablet alebo telefón). Systém zabezpečuje kvalitný zážitok s minimálnym oneskorením alebo prehrávaním cez vyrovnávaciu pamäť, a to aj na tých najmenších zariadeniach.

Rozšírte svoj dosah

LifeSize UVC Video Center podporuje bezkonkurenčný počet súbežných nahrávok, on-demand video streamov a súčasne živé prenosy, až so 1080p30 FullHD video kvality. Systém umožňuje nahrávať a vysielať prenosy, firemné prezentácie, obchodné rokovania a školenia rovnako ako aj zdieľať dáta, grafy a obrázky. Živé a nahraté video je môžné dokonca vložiť do webových stránok a sociálnych médií. Samozrejme k všetkým informáciám je možné zdieľať a pristupovať k nim cez stolové počítače, notebooky, tablety a mobilné telefóny.

Jednoduchá spolupráca

Spolu s automatickým adaptívnym streamovaním videa môžete spojiť viacero LifeSize UVC Video Centier naprieč rôznymi zemepisnými miestami. Tak môžete pristupovať a zdieľať video obsah bez toho, aby ste preťažovali siete. Integrácia s Active Directory zjednodušuje správa užívateľov a skupín a vstavaná funkcia manažmentu poskytuje náhľad na využívanie systému. Okrem toho, LifeSize UVC Video Center je možné integrovať s podnikovými sieťovými úložiskami dát a ponúka taktiež podporu rozhrania API pre integráciu s aplikáciami tretích strán.

Rozšíriteľnosť systému

LifeSize UVC Video Center ponúka flexibilné licencovanie, takže si môžete kúpiť kapacitu, ktorú potrebujete dnes, a neskôr rozšíriť podľa budúcich potrieb. Tím sa zabezpečí lepšie využitie IT zdrojov a rozpočtov.

LifeSize UVC Manager

Inteligentné automatizované nástroje, ako sú Smart Scheduler a Automatic Call Establishment Vás oslobodia od ručného plánovania, konfigurácie a obnovy systému. Náš systém manažmentu video konferencií Vás zasa bude informovať o on-the-go e-mail upozorneniach a grafických správach, zatiaľ čo ďalšie nástroje správy Vám poskytujú štatistické údaje a postrehy pre presné sledovanie návratnosti investícií. LifeSize UVC Manager je navrhnutý tak, ako pracuje bežné IT, a pomáha organizáciám šetriť čas a pracovať efektívnejšie.

Flexibilný a rozšíriteľný

Nasadenie a rozšírenie podľa Vašich podmienok, buď ako hardvér alebo ako virtuálny softvérový systém. Dodáva sa ako časť LifeSize UVC platformy. LifeSize UVC Manager ponúka flexibilné možnosti licencovania, takže si môžete kúpiť kapacitu, ktorú potrebujete dnes, škálovať tak, ako vám rastú potreby. Takto môžete efektívne optimalizovať alokáciu IT zdrojov a rozpočtu.

Správa za firewallom

LifeSize UVC Manager, video konferenčné riešenie pre správu, obsahuje LifeSize UVC Proxy, ktorý vám umožní pracovať s video zariadeniami, aj keď sú za firewallom alebo NAT v odľahlých oblastiach. To umožňuje účinnú kontrolu systémov LifeSize UVC Transit, čím uľahčuje čas a riešenie problémov spojených s NAT a firewall traversal nasadením.

Optimalizované pre VMware ® a Microsoft ® Hyper-V ®

Všetky produkty LifeSize UVC platformy sú optimalizované pre prevádzku na VMware alebo Microsoft Hyper-V virtuálne technológie.

LifeSize UVC Transit

LifeSize UVC Transit, súčasť LifeSize UVC platformy, je kompletný firewall a NAT video konferenčné riešenie, ktoré umožňuje bezpečné Full HD (1080p30) video hovory vo vnútri ako aj mimo firemnej siete.

Zabezpečená komunikácia

LifeSize Transit UVC riešenie zahŕňa LifeSize Transit UVC Server a LifeSize Transit UVC Client. Spoločne zabezpečujú IP video konferenčnú spoluprácu bezpečnejšie, viac škálovateľné a umožňuje video komunikačnú sieť ľahšie spravovať. S podporou štandardov H.460 a SIP firewall/NAT, môžete si pohovoriť s kolegami, partnermi a dodávateľmi spoľahlivo a bezpečne.

Flexibilné a nákladovo efektívne

LifeSize Transit UVC ponúka flexibilné licencovanie, takže si môžete kúpiť kapacitu, ktorú potrebujete dnes, a škálovať tak, ako Vám rastú potreby. Takto môžete efektívne optimalizovať alokáciu IT zdrojov a rozpočtu.

Viac o produktoch LifeSize

Späť

Kontaktný formulár

Ďakujeme Vám za návštevu našej stránky. V prípade otázok prosím neváhajte obráťiť sa na nás prostredníctvom kontaktného formulára nižšie alebo e-mailom na našu uvedenú adresu.

Kontaktné údaje

ViaNet, s.r.o.
Rampová 4
040 01 Košice
Slovak Republic
Telefón: +421 905 349 422
            +421 907 827 805
Mailto: info(zavináč)vianet.sk

Identifikačné údaje
IČO: 36607673
DIČ: 2022184703
IČ DPH: SK2022184703
OR Okresného súdu Košice I
Oddiel: Sro, Vložka číslo: 18167/V